3 Ocak 2014 Cuma

The Walking Dead Sezon 4B Posteri Geriye Bakma

Forum Siteleri The Walking Dead Sezon 4B Posteri Geriye Bakma, The Walking Dead Sezon 4B Posteri, The Walking Dead 4.Sezon, The Walking Dead 4.Sezon izle ,The Walking Dead sezon 4B temel sanat yayımlanan ve baba-oğul ikilisi Rick ve Carl özellikleri olmuştur.

Walking Dead adlı Şubat dönüş için yeni afiş okur ", geriye bakma". Rick (Andrew Lincoln) ve Carl (Chandler Riggs) kameradan uzakta tren yolda yürümek:


Et sloganıyla orta sezon finali olayları ifade eder: kurtulanlar, cezaevi kaybetti Hershel'ın kaybetti, muhtemelen kayıp bebek Judith ve birbirimizi kaybettik.Vali alevler içinde evlerine kadar yaktı ve orta sezon prömiyeri önümüzdeki ay kendi her karakter üzerinden gösterecektir zaman karakterlerin hepsi kendi yollarına koştu.

Aşırı analiz posteri isteyenler tren rayları bakıyorlar ve ileriye doğru hareket sembolize düşünebilirsiniz. Biz Rick tekrar en çok arayan biri olacağını düşünüyorum - ya da o bize sürpriz ve gücü ile hareket edecek?

Bu arsa hatları visualizes midseason galası için bir fragmana göz atın..


Önceki hikayede bir evde kendi Rick ve Carl bir klip görebilirsiniz.

Zombi drama 4. Sezon AMC için bir değerlendirme başarı olmuştur. Bu demografik 18-49 televizyonda en çok oy alan gösteri ve kablolu televizyon tarihinin en yüksek puan serisi olduğunu.Sezonun ilk yarısında 13 milyon izleyici ortalama vardı.

The Walking Dead sezon 4, bölüm 9 21:00 de Pazar 9 Şubat galası..

Beklerken: Bizim Walking Dead midseason finali özetleyelim kilometre taşı bölüm şok edici olayları ayırır.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder