28 Aralık 2013 Cumartesi

The Walking Dead 4.Sezon Ortası Fragmanı

The Walking Dead 4.Sezon Ortası Fragmanı, The Walking Dead 4.Sezon Ortası Fragmanı izle,  Carl 'The Walking Dead' orta sezon galası klibi zombilere yol açar

Orta sezon galası - - Walking Dead sezon 4B bir klip Carl bir zombi lideri gösteriyor.
"Hey, sen. Taze et. Tam burada. Gel ve al, "Carl bir eve girmeye çalışan zombi çifti anlatıyor.
Biz Carlın amacı ne zombiler üzerinde lider göremiyorum, ama belki o bulabildiği malzemeleri görmek için evin içine girmek için bu yola başvurdu. Ya da belki de bu o ve Rick barınak olarak o evi kullanır ve onun babası kurtarır iken onları uzağa kovalamak isteyen ev sahipliği yapmaktadır.


The Walking Dead sezon 4 9 Şubat'ta devam ettiğinde, Rick ve Carl sadece cezaevinden firar diğerleri gibi kendi üzerinde olacaktır. Rick nedeniyle kızı Judith kaybı özellikle kötü durumda olacaktır. Biz o ölen emin bilmiyorum, ama Carl ve Rick kesinlikle öyle inanıyorum.

Bir son röportajda, komik yaratıcısı ve yapımcısı Robert Kirkman ileride ne alay. "Sadece bu insanların, Hershel kaybetti onlar hapishaneyi kaybetti, ama onlar da birbirlerini kaybettiler" dedi. "Onlar farklı gruplar konum, kendi bitti. Bu sezonun bir sonraki yarısında hayatta kalmaya çalışın gibi bir sürü bu farklı kişilerle devam edilecek oraya gidiyor. "


Video:



The Walking Dead 4.Sezon izlemek için aşağıdaki linkleri Takip Edebilirsiniz...

The Walking Dead 4.Sezon & Forum Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder