30 Ocak 2014 Perşembe

The Walking Dead Yeni Sezonda Daryl Hiçbir Şeyden Korkmuyor

The Walking Dead Yeni Sezonda Daryl Hiçbir Şeyden Korkmuyor, The Walking Dead Yeni Sezonda Daryl Hiçbir Şeyden Korkmuyor 4b Walking Dead sezon orta galası yakın bir zaman sonra devam edecek ve bugün biz 4B sezon hakkında yeni yeni bir fragman elde ettik. (Emin onların Walking Dead "Zombie Bowl" maraton sırasında bu hafta sonu AMC üzerinde çalışan olacak konum) 30 saniyelik promo, biz kendi üzerinde, birlikte Daryl Rick ve Carl görmek, ve diğerleri sol yürüyüşe ve hakkını mücadele




Sezon ortası finali, Rick ve grubun yıkıcı olayların ardından 4 okur Walking Dead sezon ikinci yarısı için sinopsis, "hala kendi evinde, aile ve arkadaş kaybı çile vardır. Cezaevinin yıkımı ile birlikte, herkesin başkasının kaderi emin kırılır ve farklı yolları gönderilen kurtulanların, grubunu görüyoruz. Çitler ve duvarlar arkasında zorlu bir hayat çok daha tehlikeli ve kıymetli onlar yeni tehlikeler, yeni düşmanlar ve yürek seçimler maruz kadar büyür neydi. Onlar inanç iyice test olacak - bazıları kırılır ve diğerleri kurtarır bir inanç ".
Biz sezon 4B henüz en görüntüleri içerir geçtiğimiz hafta yayınlanan bir featurette kontrol etmenizi öneririz. Bunun bir sürü sadece kendi alanlarında dolaşıyor karakterleri gösterir, ama sen insanların her nasıl olacak tek başına bir anlam verir. Aynı video ileride ne döküm ve mürettebat konuşmak.
Walking Dead Talking Dead ve Comic Book of Men yeni bölümleri izledi 21:00 doğu / pasifik de Pazar 9 Şubat sürdürür.
The Walking 4.Sezon izlemek için Aşağıdaki Linklere Tıklayınız..

The Walking Dead 4.Sezon izle & Forum Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder