5 Ocak 2014 Pazar

The Walking Dead Rick ve Carl Apocalypse Kararları Alıyor

The Walking Dead Rick ve Carl Apocalypse Kararları Alıyor The Walking Dead kıyamette bile insanlar onlar 2014 yılında üzerinde çalışmak için bir şey var, böylece Yeni Yıl kararlarını belirlemek zorunda.

AMC bu sabah başlattı bu haftaki Walking Dead maratonunu kutlamak için, Rick ve yarın web çevresinde görünecektir Carl'ın kararlarını, Yeni Yıl Günü'nde iki özel ilk görünüme sahiptir.

Bu iki kararlarını özellikle dokunaklı orta sezon finali olayları verilmiştir.Insanlar Rick bir bahçe inşa o kadar hoş oldu sezon 4 başında uzun bir zaman miktarı ve hayatın korunmasını sağlamıştır coveted hapishaneyi kaybetti. Şimdi alevler içinde gitti, o başka bir yerde yeni bir bahçe başlamak gerekecek ...




İkinci çözünürlük beraber daha fazla vakit geçirmek hakkında Rick ve Carl arasındadır. Biz bebek Judith ölü ya da diri olup olmadığını bilmiyorum, çünkü bu bizim gönül çeker. Rick ve Carl o ölen düşünüyorum, ama bazı izleyiciler diğer insanların biri onu aldı ve güvenliği koştu inanıyorum.

Walking Dead maratonunu 2 Ocak ile artık çalışan ve bugüne kadar her bir bölüm içerir.

9 Şubat 2013 tarihinde Ölü sezon 4 özgeçmişler Yürüyüş ve Vali öldürdü ve Rick hapishaneye kayıp zaman midseason finali sonra bulacaktır.

Sizin Apocalypse Çözünürlük nedir?

Bizimki: Carol bulun ve onu geri getirmek!
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder