24 Aralık 2013 Salı

The Walking Dead: Rick ve Carl Yalnız başına kalacaklar!

The Walking Dead: Rick ve Carl Yalnız başına kalacaklar, The Walking dead 9.Bölüm izle, The Walking Dead 4.Sezon 9.Bölüm izle
The Walking Dead Showrunneri (amerika'da, dizilerin günlük her şeyinden sorumlu kişi) Scott Gimple The Walking Dead 4.Sezon ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Tv Rehberinde göre Şubat ayında başlayacak olan dizinin yeni bölümünde The Walking Dead 4B Rick ve Carl dışarda yalnız başlarına kalacaklardır.  Papa Rick söylendiğine geçtiğimiz ay ortalarında sezon finali sırasında öldü (olabilir) Judith kaybından muzdarip olacaktır.


"Bu daha önce görmediğimiz bir şekilde [Rick] vurmak için gidiyor," Gimple diyor. Koşullar çılgınca farklı ve bir sürü sadece hayatta onları açısından ona bağlıdır çünkü "bunlardan sadece iki varsa, biraz hızlandırmaya zorunda olacak [Carl]. Onlar arkasına gizlemek için harika bir, çift katmanlı çit ve tuğla binalar yok. Onlar dünyada bitti. "
Talking Daed üzerindeki orta sezon finali sonrasında, Lauren Cohan grup yeniden birleştirilmesine yardımcı olacak bir söylenmemiş planı olabileceğini önerdi.

Eğer Walking Dead yetişmek ya kadar tüm seriyi tanık arıyorsanız, AMC New Years Eve başlayan bir maraton havalandırma olacaktır.

The Walking Dead sezon 4 bolum 8 Pazar gerçekleştirilecektir.

The Walking Dead 4.Sezon 9.bölüm izlemek için aşağıdaki linklere tıklayınız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder